Promoteri sajta

Naš Teren Nemanja Matić

Nemanja Matić

NEMANjA MATIĆ - Srpski fudbaler rođen u Vrelu kod Uba 1. avgusta 1988. godine. Ponikao je u FK "Obrenovac 1905", a kasnije u pionirima igrao za FK "Kolubara" i FK "Jedinstvo" iz Uba.

U mlađim selekcijama nastupao je za Partizan i Crvenu Zvezdu.

Seniorski status igrača stiče sa 16 godina povratkom u FK "Kolubara" gde je odigrao tri sezone.

2007. godine odlazi u Slovačku, Košice gde sa istoimenim prvoligašem posle dve sezone osvaja Kup te zemlje i 4. mesto u ligi.

Svojim impresivnim partijama biva zapažen od strane brojnih evropskih velikana a najkonretniji bio je Čelsi sa kojim potpisuje četvorogodišnji ugovor. Za Čelsi igrao u sezoni 2009/2010 i zabeležio dva nastupa u Premijer Ligi.

Avgusta 2010. odlazi u holandski Vitese kao pozajmljen igrač kluba iz Londona. U Viteseu je u sezoni 2010/2011 odigrao 27 mečeva i postigao 2 gola.

Važan period života i fudbalske karijere odigrava se u januaru 2011. godine kada Benfika otkupljuje Nemanjin ugovor sa Čelsijem. U Viteseu ostaje do okončanja
sezone a već u prvim nastupima sledeće, za Benfiku, dolazi do izražaja njegovo fudbalsko umeće i vrlo brzo opravdava uloženi novac kluba iz Portugala.

Sa Benfikom osvaja Liga Kup u sezoni 2011/2012 a prvenstvo i kup Portugala 2013/2014.

U januaru 2014 sledi njegov veliki povratak u Čelsi gde postaje nezamenljiv, i jedan od najboljih igrača sredine terena Premijer lige. Sa timom iz Londona je osvojio Liga Kup i dva naslova prvaka Engleske, Premier Ligu.

Na insistiranje Žozea Murinja, na leto 2017. prelazi u Mančester Junajted i postaje najskuplji srpski fudbaler.

Za mladu reprezentaciju Srbije debitovao je oktobra 2008. a za A selekciju već decembra te godine.

Proglašen je za najboljeg srpskog fudbalera 2014. i 2015. godine.

I pored svih, nagrada i priznanaja iz sveta fudbala, za njega su najvažnije one iz života. Prijatelji, poznanici i svi koji su sarađivali sa njim govore o njegovoj ljudskoj veličini, čoveku koji svojom pojavom, ponašanjem i delima koja ostavlja iza sebe zavređuje svako poštovanje. Oženjen je i otac dvoje dece.

Portal "Naš Teren" sa ponosom među promotere prima još jednu fudbalsku zvezdu, Nemanju Matića!

Naš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja Matić Naš Teren Nemanja MatićNaš Teren Nemanja Matić

 

 

Dušan Basta

Naš Teren Dušan Basta Dušan Basta je naš proslavljeni fudbaler. Rođen je u Beogradu 18. avgusta 1984. a  prve fudbalske korake načinio je u Crvenoj Zvezdi, gde je prošao kompletnu fudbalsku školu. Za prvi tim Crvene Zvezde debitovao je  u sezoni 2004/2005 god.
Punu afirmaciju doživljava po dolasku slavnog italijanskog stručnjaka Valtera Zenge, gde i osvaja svoju prvu duplu krunu 2005/2006. god. Za reprezentaciju Srbije debituje u istoj sezoni protiv Reprezentacije Španije, i do sada je odigrao 17 utakmica za nasu najbolju selekciju.
U sezoni 2006/2007 osvaja još jednu duplu krunu sa Crvenom Zvezdom i postaje njen najbolji igrač, što ga i preporučuje brojnim evropskim klubovima, od kojih je najkonkretniji i uporniji bio italijanski Udineze! 2008 godine Dušan postaje igrač Udinezea, i posle godinu dana prilagođavanja na Kalčo postaje nezamenjivi šraf italijanskog prvoligaša. Do 2014 učestvuje u najuspešnijim sezonama kluba i ujedno skreće paznju nekoliko Italijanskih velikana, pre svega Intera i Lacija. Insistiranjem uprave Lacija Dušan prelazi u jedan od najvećih klubova na Apeninima i kao i u predhodnim klubovima postaje najstandardniji igrač.
Pored svih timova koji su imali privilegiju da sa Dušanom sarađuju, tako i tim Našeg terena sa ponosom ističe da je deo privilegovanih i odabranih.
Uz sve navedeno o našem promoteru i njegovoj blistavoj karijeri kao i iza svakog uspešnog čoveka u bilo kom poslu najzdraviji temelj je porodica koja mu je uvek bila tu kao oslonac i velika podrška. Oženjen je i otac troje dece.

Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta
Naš Teren Dušan Basta